Pred komarji se lahko zaščitimo s kar nekaj prijemi. Preverimo različne načine, s katerimi vztrajne krvosese zadržimo stran od nas.

Tisti del leta, ko se temperature dvignejo na precej prijetnejši nivo, s seboj nosi tudi nekoliko manj zaželene reči. Ena teh (poleg vročine) so tudi komarji. Ta drobna in strašansko nadležna bitja poskrbijo za marsikatero neprespano noč in brezupno udarjanje naokoli. To so eni redkih trenutkov, ko človek udari celo sam sebe v upanju, da bo pod dlanjo ostal krvav madež. Pa ne njegove krvi, pač pa insekta, ki nam redno pije kri.

Proti komarjem se borimo na različne načine. Eni so bolj, drugi manj uspešni, v obupu pa zagotovo poizkusimo prav vse. Eden teh načinov je nanos repelentov, ki naj bi odganjali komarje s svojim vonjem, ki jim nikakor ne diši. Ker ljudje neradi nase dajemo različne preparate in kemijo, si lahko kar sami izdelamo naravni repelent. Pri tem boste potrebovali eterično olje, med katerimi imajo največ uspeha tista z vonjem po limonah (citrusih na sploh), evkaliptusu in limonski travi. Namesto, da tovrstne repelente nanašate na kožo, lahko uporabite tudi izparilnike, ki prostor napolnijo z vonjem izbranega eteričnega olja in tako pripomorejo k odganjanju komarjev.

via GIPHY

Zanesljivo proti komarjem s komarniki!

Čeprav so dobrodošli pripomočki v obliki eteričnih olj, ki s svojim vonjem pripomorejo tudi k boljšemu splošnemu počutju, pa moramo, če želimo popolno zaščito pred komarji, poseči po najmočnejšem orožju. To so vsekakor komarniki za okna in vrata. Le komarnik nam nudi popolno zaščito doma pred komarji, muhami in drugim mrčesom, tudi v tistih najbolj vročih dneh.

Zakaj je to pomembno?

Poleti veliko ljudi uporablja klimo, a še vedno je potrebno hišo ali stanovanje konkretno prezračiti in v prostore spustiti svež zrak. Ravno na ta trenutek čakajo krvoželjni komarji, ki izrabijo prav vsako priložnost, da se prebijejo v notranjost bivališča. Takrat pa se lov in boj za miren spanec šele prične. S komarniki se to ne bo pripetilo. Ti namreč učinkovito ščitijo dom pred napadalci, hkrati pa omogočajo kroženje zraka, kar je še najbolj pomembno zvečer, ko se zunaj nekoliko ohladi in želimo leči v posteljo.

Več vrst komarnikov za različne potrebe

V našem podjetju ponujamo nakup in montažo komarnikov za vse okuse in potrebe. V ponudbi tako najdete rolo, plise, drsne in fiksne komarnike. Seveda vam z veseljem svetujemo in izberemo pravi komarnik za vaše potrebe, ter ga tudi vgradimo. Montaža komarnikov je hitra, vaš dom pa bodo pred komarji ščitili vse dneve in noči. Pa dodajmo, da s komarniki ne boste varni zgolj pred mrčesom, pač pa tudi pred različnimi alergeni, ki morda vplivajo na vaše zdravje in počutje.

Preverite našo ponudbo komarnikov!

Potrebujete več informacij o komarnikih?

Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na 📞 041/664-229👈.