• pon – pet: 7:00 – 17:00
 • Komarniki so zagotovo še en korak več do boljšega zdravja in počutja!

  Rolo komarnikNaloga komarnika je, da zunaj našega bivalnega prostora, zadrži mrčes in nam prihrani marsikateri pik, srbečico ali bolečino. Spanje tako postane bolj kvalitetno, s tem pa seveda tudi naše počutje. Nič več prisluškovanja v postelji ali na nas oprezajo »krvosesi« in nič več neprespanih noči zaradi neskončnega praskanja.

  Dobra novica tudi za alergike

  Prav posebej se bodo komarnikov razveselili ljudje, občutljivi na pelode. S prav posebno antialergijsko mrežo lahko zunaj naših prostorov zadržimo dobršen del sprožilcev alergijskih reakcij in tako močno pripomoremo k svojemu dobremu počutju.

  Konec neprezračenih prostorov

  Dobro prezračeni prostori so okolje v katerem se bolje počutimo. Tako poskrbimo za dovolj kisika in hkrati preprečujemo nastajanje raznih plesni. Pri prezračevanju poleti velikokrat tehtamo med plusi in minusi odprtega okna. Če okno odpremo za dlje časa (sploh ponoči), vsekakor k sebi povabimo neželene goste, kot so: komarji, muhe, …

  Komarniki za oknaPrav te težave pa v popolnosti rešujejo kvalitetni komarniki za okna! Ti zunaj zadržijo mrčes in žuželke, hkrati pa dovolijo prost pretok zraka v naše bivalne prostore. Torej, nič več neprespanih noči in razmišljanja o tem ali je bolje imeti v stanovanju svež zrak ali »mrčes free« cono. Ob tem pa se znatno zmanjša tudi poraba, zdravju škodljivih, odganjalcev mrčesa na kemični osnovi. In ne le za okna, komarniki so na voljo tudi za vrata.

  Kateri komarniki so najprimernejši?

  Odvisno od potreb in lokacije kjer jih želite namestiti. V podjetju Frisema vam z veseljem in kvalitetno svetujemo, še preden se odločite za nakup in montažo.

   Pišite nam!