Vsi smo se že srečali s komarji in vemo, kako nadležni so lahko ti majhni insekti. Povzročajo nelagodje, srbeče pike, so pa tudi prenašalci različnih bolezni.

Zato je za mnoge lastnike domov ali poslovnih prostorov pomembno, da najdejo učinkovite načine, kako se zaščititi pred njimi. Seveda obstajajo različni načini, kako se spopasti s temi nadležnimi insekti, vendar se mnogi strinjajo, da so komarniki eden izmed najboljših načinov. S svojo preprosto in učinkovito zasnovo lahko zagotovijo mir in udobje v vašem domu ali delovnem okolju, hkrati pa omogočajo, da ostanete povezani z zunanjim svetom, ne da bi vas motili nadležni insekti.

Kakšen komarnik izbrati?

Na trgu je na voljo široka paleta komarnikov, med katerimi se pogosto srečujemo z različnimi vrstami, kot so drsni, fiksni, plise in rolo komarniki. Vsaka od teh vrst ima svoje značilnosti in prednosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri. Drsni komarniki so priljubljeni zaradi svoje enostavne uporabe in praktičnosti, saj se lahko gladko odpirajo in zapirajo ter omogočajo prehod skozi vrata ali okna brez težav. Fiksni komarniki so bolj trajna rešitev, ki se namesti neposredno na okno ali vrata in ostanejo v enem položaju, kar omogoča stalno zaščito pred insekti.

Plise komarniki so prilagodljiva izbira, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje ter se lahko prilagajajo različnim dimenzijam oken ali vrat. Njihova zložljiva zasnova omogoča, da se zložijo v kompaktno enoto, ko niso v uporabi, kar prihrani prostor in omogoča neoviran pogled na zunanji svet. Rolo komarniki pa so priljubljena izbira zaradi svoje preproste zasnove in enostavne uporabe.

Sistem roloja omogoča gladko dviganje in spuščanje komarnika ter omogoča popoln nadzor nad količino svetlobe in zračenja, ki ga želite v svojem prostoru. Pri izbiri med temi različnimi vrstami komarnikov je pomembno upoštevati svoje potrebe, preferenčne in finančne okvirje, da boste izbrali najbolj primerno rešitev za svoj dom ali poslovni prostor.

Komarniki za okna

Kako poteka montaža?

Montaža komarnika je ključni korak pri zagotavljanju učinkovite zaščite pred insekti v vašem domu ali poslovnem prostoru. Pri podjetju Frisema d.o.o. se montaža začne s skrbnim pregledom prostora in svetovanjem stranki glede najbolj primerne vrste komarnika za njihove potrebe. Naši strokovnjaki nato izvedejo natančne meritve oken ali vrat, da se zagotovi popolno prileganje in učinkovita zaščita pred insekti.

Ko so meritve opravljene, se komarnik pripravi in prilagodi glede na dimenzije in specifične zahteve prostora. Pri tem se uporabljajo kakovostni materiali in sodobne tehnike, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje komarnika. Ko je komarnik pripravljen, ga naša izkušena ekipa natančno in skrbno namesti na mesto, kjer je potrebna zaščita pred insekti. S tem se zagotovi optimalna učinkovitost in trajnost komarnika ter maksimalna zaščita vašega doma ali poslovnega prostora pred nadležnimi in nepovabljenimi gosti.

Želite več informacij o komarnikih?

Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na 041/664-229.