Prihajajo toplejši dnevi in z njimi mrčes, ki želi na vsak način vstopiti v vaš dom. S komarniki na oknih in vratih jim to zagotovo ne bo uspelo!

S komarniki vam nikoli ne bo potrebno skrbeti za svoj mir. Ko po dolgem zimskem času posije pomladno sonce in se temperature pošteno dvignejo, smo vsi zadovoljni in dobre volje. Kvalitetna senčila na oknih poskrbijo za to, da je v stanovanju svetlo, a vseeno ne bleščeče in končno se lahko po napornem delovniku sprostimo v svojem najljubšem fotelju. Vse dokler idile ne pokvari kakšna nadležna muha ali pa komar.

Rolo komarniki

Rolo komarniki

Za zaščito pred mrčesom se največkrat uporabljajo rolo komarniki. Kadar jih ne potrebujemo se rolo komarniki, podobno kot roleta, navijejo v posebno omarico. Montaža rolo komarnikov je precej enostavna in hitra. Montiramo jih lahko tudi v primeru, ko v roletni omarici ni komarnika, saj ga namestimo neposredno pred samo roleto.

Skrb, da bi rolo komarnik pokvaril izgled vaših čudovitih oken je povsem odveč, saj prav iz tega razloga vgrajujemo manj vidne mreže s steklenimi vlakni, ki so tudi UV stabilna.

Rolo komarnike večinoma vgrajujemo na okna širine do 160 cm in imajo vgrajeno tudi posebno zavoro za samodejno in počasno ustavljanje mreže komarnika. Lahko jih pritrdimo čelno v samo okno ali pa bočno v okenske špalete. Vodila komarnika imajo vgrajene proti-vetrne ščetke.

barve rolo zavesKaj so fiksni komarniki?

Pri fiksnih komarnikih gre za najenostavnejšo izvedbo komarnikov. Uporabljamo jih predvsem za zaščito pred vdorom mrčesa skozi kletna okna in pri oknih, ki so pretežno malo v uporabi.

Kaj pa barve komarnikov?

Komarniki so v različnih barvah in sicer v standardnih barvah: beli, srebrni, čokoladni ali antracit barvi. Komarnike pa lahko na željo stranke tudi pobarvamo v odtenke po RAL lestvici.

Preverite našo ponudbo komarnikov!

 

Potrebujete več informacij o komarnikih?

Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na ? 041/664-229?.