Poletje je čas, ko se narava prebuja in nas vabi k uživanju na prostem. Na žalost pa s seboj prinaša tudi nadležne komarje, ki lahko hitro pokvarijo naše prijetne trenutke na terasi ali vrtu.

Da bi se lahko brezskrbno sprostili v svojem domu in hkrati uživali v svežem zraku, so komarniki nepogrešljiva rešitev. Komarniki so učinkovita zaščita pred nadležnimi insekti in hkrati omogočajo neoviran prehod zraka v vaš dom. V tem članku bomo raziskali različne vrste komarnikov ter kako ohraniti komarje zunaj in udobje znotraj.

1. Plise komarniki

Plise komarniki so zelo priljubljena izbira, saj so enostavni za uporabo in zagotavljajo odlično zaščito pred komarji. Njihova glavna prednost je v funkciji, ki omogoča več načinov odpiranja in zapiranja. Plise komarniki se namreč zložijo na stran, ko jih ne potrebujemo, kar omogoča neoviran pogled skozi okno ali vrata.

Primerni so za vsa vrsta oken in vrat, tudi za tista z nestandardnimi dimenzijami. Plise komarniki so trpežni, odporni na vremenske vplive ter enostavni za vzdrževanje. Omogočajo vam, da uživate v svežem zraku brez skrbi pred vsiljivci.

2. Fiksni komarniki

Fiksni komarniki so najenostavnejša in najcenejša izbira med komarniki. Namenjeni so predvsem tistim, ki želijo trajno zaščito pred komarji in drugimi insekti. Fiksni komarniki so pritrjeni neposredno na okno ali vrata in se ne premikajo. Zagotavljajo odlično zaščito pred vsemi vrstami insektov, vendar imajo eno omejitev – ko želite odpreti okno ali vrata, jih je potrebno odstraniti. So odlična izbira za prostore, kjer je prisotnost komarjev stalna težava, kot so spalnice, otroške sobe in kuhinje.

3. Rolo komarniki

Rolo komarniki so enostavni in priročni, saj se ročno ali avtomatsko zvijajo navzgor, ko jih ne potrebujemo. Ko želimo zapreti okno ali vrata, se rolo komarnik preprosto spusti navzdol, kar zagotavlja popolno zaščito pred insekti. Primerni so za vsa vrsta oken in vrat, tudi za tista s težko dostopnimi mesti. Rolo komarniki so odlična izbira za prostore, kjer želite, da so komarniki vidni samo takrat, ko jih potrebujete.

Rolo komarnik

4. Drsni komarniki

Drsni komarniki so odlična izbira za velika drsna vrata ali panoramske stene, saj se gladko premikajo ob straneh. Njihova večja površina omogoča odlično zaščito pred insekti, obenem pa omogočajo enostaven dostop na teraso ali vrt. Drsni komarniki so lahko ročni ali avtomatski, odvisno od vaših želja in proračuna. So trpežni, enostavni za vzdrževanje ter omogočajo, da uživate v prelepem razgledu in svežem zraku, ne da bi vas pri tem motili nadležni komarji.

V podjetju Frisema d.o.o. imamo dolgoletno tradicijo in izkušnje na področju komarnikov!

Nudimo vam vse vrste komarnikov, svetujemo vam pri izbiri, ter jih nato kakovostno vgradimo v vaš dom. S pravilno izbranimi komarniki lahko ohranite komarje in druge nepovabljene goste zunaj ter si zagotovite udobno bivanje v svojem domu. Ne pozabite, da so komarniki učinkovita in okolju prijazna rešitev za mirne dneve in noči ter ohranjanje svežine vašega doma.

Želite več informacij o komarnikih?

Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na 041/664-229.