Komarji in ostali mrčes so v poletnem času velika nadloga, a pred njimi vas lahko zaščiti tudi Rolo komarnik.

Nič kaj prijeten ni občutek, ko poleti mimo glave brenčijo muhe ali komarji. Še posebej slednji močno vplivajo na kakovost življenja v dneh, ko od zunaj pritiska vročina, kot tudi različni vsiljivci, ki si želijo nepovabljeno vstopiti v naš dom. Če se tudi vi sprašujete kako se jih znebiti, naj vam položimo na dušo nekaj povsem drugega. Zadržite jih raje zunaj!

Bolje preventiva kot kurativa, pravijo in imajo prav. Zakaj bi se ukvarjali s težavo katero lahko preprečimo že v samem začetku. Brizganje različnih repelentov in druge kemije po bivalnih prostorih vpliva tudi na naše zdravje, zato je dobro, če je tega čim manj. Cenovno zelo ugodna in zdravju prijazna preventiva se imenuje Rolo komarnik!

Kaj sploh je Rolo komarnik?

Poznamo več vrst komarnikov, ki nas v poletnih mesecih učinkovito zaščitijo pred komarji, muhami in drugimi nadležnimi bitji katerim ni mesta v našem domu. Med komarniki je v zadnjem času zelo priljubljena izbira prav Rolo komarnik, ki je cenovno ugoden in sila enostaven za montažo.

Posebnost tega komarnika je, da ni nobene potrebe za to, da bi bil ves čas razpet preko okna. Komarnik s sistemom rolo, se montira skupaj z namensko omarico v katero se zvije in skrije takrat, ko ga ne uporabljamo. Gre za podoben sistem kot ga poznamo pri roletah. Dodajmo še, da Rolo komarnik povsem enostavno montiramo tudi v primeru, ko v roletni omarici ni komarnika, saj ga montiramo neposredno pred roleto.

V našem podjetju nudimo komarnike vseh vrst, ob tem pa svetujemo tudi glede najprimernejše izbire in načina montaže. Vzdrževanje Rolo komarnikov je nezahtevno in bodo zares v veliko pomoč v boju proti komarjem in drugim vsiljivcem. Za lepši izgled vgrajujemo manj vidne mreže s steklenimi vlakni, ki je tudi UV stabilna.

Prednosti Rolo komarnika

Rolo komarnike največkrat vgrajujemo na okna širine do 160 cm in imajo vgrajeno tudi posebno zavoro za samodejno in počasno ustavljanje mreže komarnika. Lahko jih pritrdimo čelno v samo okno ali pa bočno v okenske špalete. Vodila komarnika imajo vgrajene proti-vetrne ščetke. Največja njihova prednost je zagotovo v tem, da jih uporabljamo samo takrat, ko jih potrebujemo.

Še ena izmed prednosti tega komarnika pred fiksnim, je zagotovo tudi lažji dostop do zunanjosti. Denimo v primeru, ko imamo na okenski polici rože, ki jih je potrebno zalivati in negovati. Po Rolo komarnikih večina rada poseže tudi zato, ker so precej enostavni za vgradnjo, saj ne potrebujejo veliko prostora. Torej, enostavnost, nezahtevnost in odlična zaščita pred komarji, bi lahko dejali.

Preverite našo ponudbo komarnikov!

 

Potrebujete več informacij o komarnikih?

Pišite nam preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na 📞 041/664-229👈.